Com treballo

Núria Duran en un curs 

La meva trajectòria

He treballat en diferents sectors: càtering, coordinadora de menjadors escolars i àmbit hospitalari. Això m’ha fet adonar que la part que més m’agrada és treballar en equip, el contacte amb persones i els temes relacionats amb salut.

La meva idea és proporcionar informació i orientació per tenir uns hàbits saludables. Treballant des de les necessitats del pacient i/o família sense recórrer a dietes de dubtosa validesa.

Em centro en aconseguir la pauta dietètica més adequada per cada pacient, coneixent la seva història clínica, gustos i costums.

Crec en la reeducació; alimentaria i en ensenyar-te a gestionar la teva alimentació de manera saludable i facilitar els canvis gràcies a un suport continuat. El suport, a més de reforçar els conceptes apresos, fomenta la responsabilitat de cadascú; per aconseguir i mantenir els canvis.

Segons la meva perspectiva el plaer i gaudir del menjar no ha d'estar renyit amb la salut. Assumir aquesta relació; en sentit contrari genera mites i dietes no saludables. Des de la consulta tracto diferents aspectes: promoure l'exercici físic, ser crítics amb el que consumim, treballar les emocions que sentim i l'adherència a la pauta...

Llegir més...

Meus principis són:

- Millora la salut dels pacients a través d’una alimentació equilibrada personalitzada i basada en l’evidència científica.

- No venc productes ni tinc acords comercials amb cap marca de complements o suplements. Sóc un professional sanitari, col·legiat i que vaig actualitzant als meus coneixements a través de seminaris, jornades i estar amb contacte amb altres professionals...

Xec regal

S'acosta l'aniversari d'un amic o familiar... i no saps que regalar.

Consulteu les diferents propostes que us oferim.

Més informació!